SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER
Get the latest updates on new products and upcoming sales
WHATSAPP at
+91-9335958060
EASY RETURN - NO QUESTION ASKED | FREE DELIVERY
EASY RETURN - NO QUESTION ASKED | FREE DELIVERY
EASY RETURN - NO QUESTION ASKED | FREE DELIVERY
EASY RETURN - NO QUESTION ASKED | FREE DELIVERY
EASY RETURN - NO QUESTION ASKED | FREE DELIVERY
EASY RETURN - NO QUESTION ASKED | FREE DELIVERY
EASY RETURN - NO QUESTION ASKED | FREE DELIVERY
EASY RETURN - NO QUESTION ASKED | FREE DELIVERY
EASY RETURN - NO QUESTION ASKED | FREE DELIVERY
EASY RETURN - NO QUESTION ASKED | FREE DELIVERY
EASY RETURN - NO QUESTION ASKED | FREE DELIVERY
EASY RETURN - NO QUESTION ASKED | FREE DELIVERY





EXTRA 10% OFF
On purchase only for Today (use code : EXTRA10)
EXTRA 20% OFF
Boy 2 or More Products (use code : DD20)




Free standard shipping on all orders
Same Day Dispatch. Estimated to be delivered in 2 to 5 Days
You may return most new, items within 3 days of delivery for a full refund. We'll also pay the return shipping costs if the return is a result of our error (you received an incorrect or defective item, etc.).
You should expect to receive your refund within 2 weeks of giving your package to the return shipper, however, in many cases you will receive a refund more quickly. This time period includes the transit time for us to receive your return from the shipper (5 to 10 business days), the time it takes us to process your return once we receive it (3 to 5 business days), and the time it takes your bank to process our refund request (5 to 10 business days).
If you need to return an item, simply login to your account, view the order using the "Complete Orders" link under the My Account menu and click the Return Item(s) button. We'll notify you via e-mail of your refund once we've received and processed the returned item.
Attract Confidence, Courage, and Strength with Solava Premium Tiger Eye Crystal Bracelet. Elevate your energy and style with this premium Tiger Eye Crystal Bracelet, expertly crafted from AAA-quality natural tiger eye crystals. Each bracelet shines with its authentic, natural glow and is government lab-certified, ensuring genuine quality and authenticity. Known for its powerful properties, the tiger eye stone bracelet helps boost strength, courage, and confidence, while reducing fear, self-doubt, and negative energy. It also enhances focus, emotional balance, and decision-making, making it perfect for everyday wear.

Wear a natural tiger eye crystal bracelet to feel empowered, brave, and centered, while enjoying the elegance of a timeless accessory that combines beauty, authenticity, and spiritual benefits.
People use it for protection from negative energy. Tiger eye bracelet helps with strength and overall well-being by keeping the mind strong and positive. This bracelet is popular among students, working people, and anyone who wants to feel strong and confident. It is worn to support personal growth and positive thinking. All our Tiger eye bracelets are selected and healed by Reiki experts so that it benefits the user. Solava Premium Tiger eye Bracelets are suitable for everyone to wear it daily.
This bracelet balances solar plexus chakra of the user and helps to stay calm and balanced. It helps with courage, focus, and clear thinking. It also supports energy levels, reduce stress, and improve motivation. The Tiger Eye bracelet is worn to feel protected, confident, and mentally strong. Tiger eye bracelet helps in digestive related problems.

• 100% Natural
• 100% Original
• AAA Premium Quality
• Selected by Reiki Experts
• Government Lab Certified

• Sunlight – Keep it under sunlight for 1-2 hours to recharge the bracelet.
• Moonlight - Keep it under Moonlight overnight to recharge the bracelet.
• Selenite Plate – Place the bracelet over the selenite plate for 4-6 hours to energise the bracelet.

People of all ages can use the Tiger eye bracelet to attract confidence, strength, and focus. It gives you the determination to believe in yourself. When you wear this bracelet it attracts confidence and willpower in you to take any challenge and decisions wisely. If you have doubts and fears to take any decision this bracelet is great to take you on the right path. The benefit of this bracelet does not depend on zodiac sign, rashi, nakshtra or gender of the person.
1. Is it an original and Natural bracelet?
Ans - Yes! It’s 100% original, made from naturally sourced Tiger Eye crystals.
2. Why should I buy a Tiger Eye bracelet from SOLAVA?
Ans - We only sell AAA-quality bracelets sourced from their true origin. Our expert healers carefully energize every piece and includes a government-authorised lab certificate to guarantee authenticity.
3. Does Tiger Eye really work?
Ans - Yes, Tiger Eye bracelets are known to attract confidence, power and strength. Results can vary from person to person depending on their intentions.
4. Is it suitable for both men and women?
Ans - Absolutely! Anyone can wear a Tiger Eye bracelet.
5. Which hand should I wear my Tiger Eye bracelet on?
Ans - Wear it on your right hand if you are manifesting power, confidence and balance for yourself. Situation will be reverse for those whose dominant hand is left.
6. Who can wear a Tiger Eye Bracelet?
Ans - Anyone can wear a Tiger Eye Bracelet - regardless of age, gender, zodiac sign, rashi, or nakshatra.
7. Does the Tiger Eye Bracelet fit everyone’s wrist?
Ans - The Tiger Eye Bracelet comes with a stretchable elastic, making it suitable for all wrist sizes. If it feels a bit large, you can easily break and remove two or three beads to adjust it perfectly to your wrist.
8. Can I wear a Tiger Eye Bracelet with other bracelets?
Ans - Absolutely, you can wear Tiger Eye bracelet with other bracelets because crystals does not impact the benefits of other crystals.
9. Is there a specific day to wear this bracelet?
Ans - No, you can wear your Tiger Eye Bracelet any day after manifesting your desires.
You may return most new, items within 7 days of delivery for a full refund. We'll also pay the return shipping costs if the return is a result of our error (you received an incorrect or defective item, etc.).
You should expect to receive your refund within 2 weeks of giving your package to the return shipper, however, in many cases you will receive a refund more quickly. This time period includes the transit time for us to receive your return from the shipper (5 to 10 business days), the time it takes us to process your return once we receive it (3 to 5 business days), and the time it takes your bank to process our refund request (5 to 10 business days).
If you need to return an item, simply login to your account, view the order using the "Complete Orders" link under the My Account menu and click the Return Item(s) button. We'll notify you via e-mail of your refund once we've received and processed the returned item.
We can ship to any address in the India.
We Dispatch all the products within 24 hours. However it may take 2 to 5 days to reach you based on city and courier partner transit time
Get the latest updates on new products and upcoming sales
Thanks for subscribing!
This email has been registered!